Bedrijventerrein Terneuzen

VerBeTer, Verduurzaming Bedrijventerrein Terneuzen

Gemeente Terneuzen en VNO-NCW Brabant-Zeeland werken samen om bedrijventerreinen in de gemeente te helpen verduurzamen. VNO-NCW Co-creatie voert hiervoor een verkenning uit met bedrijven en gemeente, onder de naam VerBeTer, Verduurzaming Bedrijventerrein Terneuzen. Het eerste gebied waar een verkenning voor wordt uitgevoerd, loopt vanaf de Sluiskilbrug tot aan de Belgische grens, aan de westkant van het kanaal Gent-Terneuzen. De verkenning vindt plaats van oktober 2023 tot juni 2024.

Het project wordt mede mogelijk gemaakt vanuit de Subsidieregeling Toekomstige Bedrijventerreinen van Provincie Zeeland.

WAT GING HIERAAN VOORAF?

Startgesprek
september 2023

Gesprekken met ca. 15 bedrijven
december 2023

Interne bijeenkomst met ambtenaren
januari 2024

WAAR STAAN WE NU?

Tussenbalans
februari 2024

Aan de slag met actielijnen
vanaf maart 2024

NIEUWS

21 nov 2023 – Gemeente Terneuzen en VNO-NCW Brabant-Zeeland werken samen aan verduurzaming bedrijventerreinen

Gemeente Terneuzen en VNO-NCW Brabant-Zeeland gaan samenwerken om bedrijventerreinen in de gemeente te helpen verduurzamen. Het eerste gebied waar we een verkenning ‘duurzame economie bedrijventerreinen’ uitvoeren, loopt vanaf de Sluiskilbrug tot aan de Belgische grens, aan de westkant van het kanaal Gent-Terneuzen. De verkenning vindt plaats van oktober 2023 tot juni 2024. Deze voert VNO-NCW... Verder lezen

Initiatiefnemers

Scroll naar boven