Elektrische laadoplossingen

Orange Charging is dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Van een enkele laadpaal tot grote laadpleinen en snellaadlocaties. Van inventarisatie tot installatie en beheer.

In Nederland kan meer dan de helft van de bewoners met een eigen auto niet thuis laden omdat zij in een flat, rijtjeshuis of huis zonder eigen oprit wonen. Wanneer de uitrol van elektrische laadoplossingen in de openbare ruimte niet snel genoeg gaat, wordt het des te interessanter voor bedrijven om dit aan hun werknemers en/of gasten aan te bieden. Misschien zelfs wel gedeeld met je buurman of op centrale parkeerplaatsen op het bedrijventerrein. De opties zijn eindeloos.

Orange Charging werkt met de laders van Ecotap. Dit zijn ”best in class” laders die voldoen aan de hoogste eisen. Zij bieden alles van reguliere AC laders tot snelladers. Tip! Laat je laadpalen personaliseren met je eigen bedrijfslogo.

Actueel

Orange Charging helpt jou met

Laadvoorziening zonder kosten. Je stelt je parkeerplaats beschikbaar en Orange Charging plaatst laders. Ze gaan in gesprek om de meest geschikte locatie te bepalen, verzorgen de energievoorziening, installatie en het onderhoud.

Bij Orange Charging leveren ze een betrouwbare dienstverlening inclusief installatie. Dit doen ze in samenwerking met een aantal vaste installatiepartners, waarbij ze voor iedere opdracht vooraf de installatiekosten bepalen.

De laadpalen die zij plaatsen worden voorzien van een uniek nummer en een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Als er een storing optreedt, is het mogelijk om een laadpaal binnen het platform te resetten.

Laadpaal exploiteren? Wij investeren.

Geen investering, geen kosten en geen geregel. Klinkt dat niet heerlijk?

Dat het aantal elektrische auto’s in de wereld stijgt is geen nieuws meer. Maar al  deze auto’s hebben een laadvoorziening nodig om te laden. Orange Charging investeert in een netwerk met laadvoorzieningen en zoekt geschikte locaties om de laders gratis te plaatsen.

Hoe werkt dat?
Orange Charging werkt met de laders van Ecotap, die uiteraard worden voorzien van voldoende energie. Hierin zijn twee mogelijkheden. Ze sluiten de laders aan op de meterkast van jouw bedrijf (en rekenen de energiekosten met je af) of ze vragen een nieuwe aansluiting aan bij de netbeheerder. De kosten van een nieuwe aansluiting (zowel de eenmalige kosten als de maandelijkse kosten) nemen zij voor hun rekening.

We arrange, We connect, We operate

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, we willen er allemaal ons steentje aan bijdragen. Maar als we één ding zeker weten, is dat dit samen makkelijker gaat dan alleen. Daarom zijn bedrijventerreinen zeer geschikt voor elektrische laadoplossingen. In samenwerking met parkmanagement en de gemeente kunnen we grote stappen zetten.

Orange Charging kan het volledige pakket verzorgen: van advies over de beste laadoplossing tot en met de installatie en het beheer van de laders. Voor de installatie van de laders werken we samen met de specialisten in de regio.

Door nu te investeren in laadvoorzieningen, investeren ze in de toekomst. Bied ook jouw medewerkers en bezoekers de mogelijkheid om hun elektrische auto voor de deur op te laden.

Bedrijventerreinen waar Orange Charging actief is

De Hurk

Eindhoven

De Run

Veldhoven

Rietvelden

's Hertogenbosch

Scroll naar boven