Samenwerken: Beter Leuker Mooier

Wij ontwerpen, realiseren en beheren projecten in de grond-, weg- en waterbouw, zowel voor overheden als voor de private sector. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw beschikken wij over een gespecialiseerde (petrochemische) industriebouw-tak, die kantoor houdt op de Chemelot Campus. Sinds 2016 hebben we, naast het hoofdkantoor in Wessem, een tweede kantoor in Helmond geopend. Vanwege onze groei-ambitie zijn we in 2021 in Helmond naar een nieuwe, grotere locatie verhuisd.

BLM maakt deel uit van de Biggelaar Groep. Een overkoepeld familiebedrijf, waarin diverse expertises zijn samengebracht. Dat maakt dat elke dag zo’n 350 experts op het gebied van de waterbouw, de milieutechniek, de cultuurtechniek en de civiele betonbouw voor ons beschikbaar zijn. Samen zijn en worden we steeds slimmer en beter.

Wij maken ook werk van ons werk-plezier. Een groot deel van je leven ben je aan het werk: dan kan het beter leuk zijn! Wij vieren dan ook graag onze successen, met onze medewerkers, partners en onze klanten. Want ook dan is samen leuker!

En het resultaat daarvan: dat is wat iedereen elke dag weer bewust en onbewust gebruikt en ziet, een openbare ruimte, die we samen weer duurzaam mooier hebben gemaakt.

Actueel

De werkwijze

Wij analyseren voor elk project de vraag achter de vraag. Om een duurzaam verschil te kunnen maken willen we weten waarom en met welke ambities de klant dit project wil realiseren.

Samen met de klant en onze partners zoeken wij naar de beste, duurzaamste oplossingen: een veiligere uitvoeringswijze, duurzamere (innovatieve) materiaalkeuzes en dus de beste waardecreatie.

Wij realiseren het werk, waarbij we zelf traceerbaar en dus controleerbaar de kwaliteit, de planning en de investering borgen. Indien gewenst verzorgen wij ook de totale omgeving van het werk voor u: communicatie, participatie, vergunningen en subsidiemanagement. Wij maken het werk maakbaar!

Bedrijventerreinen waar BLM Wegenbouw actief is

Chemelot Industrial Park

Brightlands Campus

Hines Fresh Park

Venlo

Radboud Universiteit en Radboud UMC

Kampershoek 2.0

Weert

Logistiek Park

Moerdijk

Scroll naar boven